• Solliciteren
 • Blockchainanalyse

  Blockchain? Gedecentraliseerde technologie? Smart Contracts? Dit is een stage voor echte durvers, wiens hart een sprongetje maakt bij termen als innovatie, disruptie en business impact. Laat je uitdagen door wat de blockchain de wereld te bieden heeft en stel je kandidaat voor deze stage!

  De opdracht

  Tijdens jouw stage ga je op zoek naar opportuniteiten van Smart Contracts bij een klant van ons, een startup in de juridische sector. Hun huidige product bedient een breed publiek, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Momenteel willen zij onderzoeken hoe zij Smart Contracts kunnen aanwenden om hun product verder uit te breiden.

  Je zal ondergedompeld worden in de wereld van business en functionele analyse en dat met een echte, bestaande case. Doordat deze stage een samenwerking is tussen Trase en onze klant, krijg je de unieke kans om ervaring op te doen binnen een real life setting en dat bovendien binnen Blockchain én binnen de juridische sector.

  Wat wij verwachten

  Wij zoeken voor deze stage een student die niet vies is van een stevige uitdaging en zijn of haar opgedane kennis graag in de strijd wil gooien bij het oplossen van een niet voor de hand liggende businesscase. We verwachten

  • dat je in je studie in aanraking bent gekomen met analytisch en functioneel denken en je interesse daar heel sterk ligt
  • dat je al eens gewerkt hebt met UML Use Case diagrammen, flowcharts en BPMN
  • dat je heel graag wil bijleren in blockchain en hoe dit samengaat met business en functionele analyse
  • dat je gelukkig wordt van het oplossen van uitdagende business cases

  Wat jij mag verwachten

  Jij mag van ons verwachten dat we je laten werken aan een relevante opdracht waarbij er gebruik gemaakt wordt van de belangrijkste concepten uit business en functionele analyse. Je werkt dagelijks samen met onze experten inzake Blockchain en gedecentraliseerde systemen. Je zal ervaring opdoen in:

  • Business modelering met Use Case diagramma, BPMN, flowcharts, EER diagramma, ...
  • Communicatie met de klant
  • Analytisch / probleemoplossend denken
  • Formuleren van requirements

  Om het pakket compleet te maken, zal je ook nog een aantal dagen bijleren in onze Trase University over Blockchain, Ethereum, Smart Contracts, etc...

  Logo Trase

  Trase

  Gedecentraliseerde technologie? Trase daagt je uit!

  Match made in heaven
  Trase deelt een gezamenlijk geloof in gedecentraliseerde technologie. Bij Trase zijn strategisch advies en technische expertise complementair, enkel zo kunnen we een duurzame oplossing bieden.  

  End-to-end Blockchain partner
  Trase is de partner die meegroeit, de wegwijzer die je begeleidt doorheen het Blockchainlandschap. Samen bewandelen het pad naar end-to-end oplossingen die jouw vraag, maar ook die van je team en klanten, beantwoorden.

  Meer weten over Trase?
  Neem dan zeker een kijkje op de website!

  Interesse?

  Interesse?

  Sta je te popelen?
  Stuur een mailtje naar stage@contribute-group.be en overtuig ons van jouw kracht!