• Solliciteren
 • Cryptfriend

  Mensen beseffen meer en meer dat geld op de bank weinig opbrengt. Investeren in cryptocoins zoals Bitcoin kan zeer winstgevend zijn, maar momenteel is er een beperkt overzicht over de waarde van zo’n investering.

  Er zijn een heleboel cryptocurrencies op verschillende beurzen en sommigen zijn niet rechtstreeks om te zetten naar Euro of Dollar. Tijd om deze data te verzamelen in een overzichtelijke webapplicatie!

  Jobomschrijving

  Je taak is alle cryptocoins waarvan je de waarde kunt bepalen verzamelen in een applicatie. Integratie naar verschillende beurzen is noodzakelijk om de huidige waarde van een currency te bepalen. De gebruiker kan in zijn account aanduiden hoeveel coins hij van iedere soort bezit. Aan de hand van die data toont de applicatie hoeveel geld deze coins effectief waard zijn.

  Daar stopt het echter niet! Een belangrijke uitbreiding van de applicatie is het instellen van notificaties. Een melding waarschuwt de gebruiker wanneer de beurs onder of boven een bepaalde waarde gaat, zodat hij hier onmiddellijk op kan inspelen. Het bekijken van de historiek en een overzicht van effectieve winst of verlies zijn eveneens interessante uitbreidingen.

  Daarnaast moet een gebruiker kunnen kiezen om de assets van een beurs in te laden op zijn account. Om te weten wat die zijn, spreek je de API van de beurs aan. Bij elke aan- of verkoop komen de assets automatisch terecht in de webapplicatie.

  Jouw profiel

  • Je hebt een passie voor IT en programmeren
  • Je hebt kennis van Java, Pytho, C# of NodeJS
  • Je ben geïnteresseerd in cryptocurrencies en Blockchaintoepassingen

  Ons aanbod

  We maken van je stage een echt project, alle facetten van een real-life project komen aan bod. Bovendien zal je met de ondersteuning van onze coaches heel wat ervaring opdoen.

  C4J

  C4J

  Wie is C4J?

  C4J levert JAVA-consultancy en trainingen aan grote bedrijven. Daarnaast verzorgen we state-of-the-art back-end-oplossingen voor web, mobile en cloud, aangepast aan de wensen en behoeften van de klant.

  Meer weten over C4J?
  Neem dan zeker een kijkje op de website!

  Interesse?

  Interesse?

  Sta je te popelen?
  Stuur een mailtje naar stage@contribute-group.be en overtuig ons van jouw kracht!