• Solliciteren
 • LetsConnect app

  Ben je gebeten door mobile? Staan Angular en NodeJS bovenaan jouw technologiestack? Bouw in een real-life project mee aan LetsConnect: een mobiele app die mensen uit dezelfde buurt samenbrengt!

  De opdracht

  Voor één van onze klanten gaan we een mobile app ontwikkelen om mensen uit dezelfde buurt in contact te brengen. Het doel is om mensen die op korte afstand van elkaar leven en dezelfde interesses hebben, bij elkaar te brengen zodat nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan.

  Zo kan bijvoorbeeld een jong gezin met kinderen heel eenvoudig andere gezinnen in de buurt vinden die ook kinderen hebben van dezelfde leeftijd.

  Om je profiel aan te maken, kan je inloggen met je adresgegevens. Je voegt kort een omschrijving toe over jezelf, en specificeert je interesses en je gezinssituatie. Nu kan je andere profielen van je straat/buurt/stad online zien. Je beslist wie je graag aanspreekt, en je maakt contact. Zo kan je op zoek gaan naar mensen in je eigen straat, je buurt, en zelfs je hele stad!

  Dankzij deze app kan iedereen zijn sociaal vangnet uitbouwen, zowel jonge gezinnen als singles die andere singles in de buurt kunnen ontmoeten, of ook oudere mensen die vereenzamen. De samenhorigheid in de wijk, zelfs in de stad wordt hierdoor groter.

  Requirements en technologieën

  Het doel van deze stage is dus om een app te ontwikkelen die toelaat om een profiel aan te maken (voor een individu of voor een gezin/groep), in te loggen, geografische en persoonlijke gegevens te verwerken en matchen, en voorstellen maken om overeenkomende profielen aan elkaar te linken. De contactgegevens worden pas uitgewisseld als beide partijen hierover akkoord gaan.

  Om al deze requirements te kunnen realiseren, hebben we enerzijds mobiele apps nodig en anderzijds een back-end oplossing om de data van de app te kunnen beheren. Voor de mobiele iOS en Android app kijken we naar de Xamarin technologie om deze te ontwikkelen. Voor de back-end oplossing kijken we naar Angular en NodeJS.

  Ons aanbod

  De hele opdracht wordt als een echt project aangepakt. Dit betekent dat alle facetten binnen een real-life project van A tot Z aanbod zullen komen. Samen met ondersteunende coaches zijn we ervan overtuigd dat deze stage een heus succes zal zijn!

  RMDY

  RMDY

  RMDY

  remedy: noun cure, solution
  rem-i-dee
  /'remədɪ/

   

  Van strategie tot uitvoering, RMDY bouwt digitale ervaringen. Intuïtieve Customer Experience, dat ambiëren we.

  Vanaf het eerste tot het laatste contact, customer experience is de totaalervaring die je bij merken en bedrijven beleeft. Wanneer deze beleving feilloos is, verdwijnt ze in het niets. Het wordt intuïtief, het is … Ready Made Digital for You.

  Onze vijf competenties garanderen zo’n totale, digitale beleving.

  Front-end Development | User Experience Design | Mobile Development  | Augmented & Virtual Reality | Digital Storytelling

  We luisteren.
  Adviseren, bedenken en ontwerpen.
  We combineren en voeren uit.

  RMDY maakt digitaal intuïtief.

  Interesse?

  Interesse?

  Sta je te popelen?
  Stuur een mailtje naar stage@contribute-group.be en overtuig ons van jouw kracht!